Wensverslag

Jaimy (14) heeft de ziekte van Hogdkin, oftewel lymfklierkanker. Ondanks haar ziekte is ze een vrolijk en ondernemend meisje. Samen met haar beste vriendin, tevens tweelingzus, Kelly staat ze het liefst uren in de keuken om haar ouders en broer een chique gerecht voor te schotelen. Haar grootste wens is om haar familie te verrassen met een heel lekker driegangenmenu. Onlangs ging haar wens in vervulling.

Met een prachtige cabrio werd de familie door hartje Amsterdam gereden, onder begeleiding van de politie. Jaimy: “Het was heel gaaf om in een opvallende cabrio door het centrum van Amsterdam te rijden. Iedereen zwaaide naar ons en maakte foto’s!” De cabrio bracht het gezelschap naar Parkcafé Groen in Hoofddorp. Daar werd het gezelschap van harte welkom geheten en verrast met mooie kookschorten met hun naam erop. Jaimy, Kelly en broer Dion (15) werden linea directa naar de keuken gestuurd, waar kok Michael op hen stond te wachten. Hij gaf de drie kookliefhebbers een workshop, waarbij uiteindelijk een driegangenmenu werd bereid voor de gehele familie. Jaimy: “Wij zijn alle drie dol op koken en het was heel leuk om een kijkje te nemen in zo’n grote en professionele keuken. Het was erg leerzaam. Bovendien was het reuze gezellig om samen met mijn broer en zus in de keuken te staan!” Het gezelschap eet hun buikje vol aan het heerlijke menu en ze gaan met een voldaan gevoel naar huis.

Yolanda, moeder van Kelly: “Het was een hele bijzondere dag, waarbij mijn dochter echt in het zonnetje is gezet. Daar genoot ze zichtbaar van. Om haar zo onbezorgd te zien genieten is echt goud waard!”

wens verslag Jaimy